AUTOMATSKO OTVARANJE-ZATVARANJE VRATA

Pogledajte video

Vertikalni set sa jednim motorom pogodan za kamper vanove jer je motor uži i samim tim se vrata više otvaraju. Ovaj model zauzima manje mesta pa se lakše uklapa u kuhinjski element koji uobičajeno stoji na kliznim vratima u ovakvim tipovima vozila.

Tehničke karakteristike govore o moćnom motoru i snažnom prenosu. Motor je veoma jednostavan i konstruisan da na najbolji način otvori i zatvori klizna vrata bilo koje veličine, na bilo kojem vozilu. U sklopu motora nalazi se magnetni prekidač koji služi kao graničnik prilikom otvaranja vrata. Sastavni deo motorne jedinice je i robusna poluga koja služi da se vrata oslobode iz prenosa kako bi se ručno otvarala ili zatvarala usled istrošenosti baterije ili eventualnog kvara.

Komplet sadrži zupčastu letvu koja se montira na vrata, noseću čeličnu ploču koja se sa tri šrafa montira na stub kod zadnjeg dela kliznih vrata, prekidač koji se montira pored volana na instrument tabli i daljinski upravljač za otvaranje i zatvaranje vrata van vozila. Prekidač je svetlosni i daje zvučno obaveštenje kada su vrata u pokretu i kada su vrata otvorena.

ELEKTRIČNI STEPENIK

Pogledajte video

Visina poda u većini kombiji vozila je oko 50 cm. Normalno gazište u stambenim objektima je 18cm visine i 30 cm dužina gazišta.

Automatskim električnim stepenikom delite tu visinu na dva dela pa tako dobijate dva stepenika od 25 cm u proseku. Sa tim ste dobili normalan ulazak u kombi, bilo da se radi o taxi vozilu, mini busevima ili ambulantnim vozilima.

Uđite u kombi sasvim normalno kao što ulazite u svoj dom ili obezbedite takav ulazak svojim klijentima.